Wij werken graag voor jou

Xcellentjob doet het net even anders. Geen valse beloftes, maar elke dag waarmaken wat er beloofd wordt. We knokken voor de beste kandidaten en opdrachtgevers en doen net even meer dan er van ons verwacht wordt. Met onze transparante, flexibele en vooral betrokken instelling leveren wij met plezier een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van kandidaten en een duurzame inzetbaarheid van personeel in de regio!

Wij helpen jou verder

Aan het vinden van goede tijdelijke of vaste medewerkers gaat een intensief wervingsproces vooraf. Ons team van hoog opgeleide specialisten staan klaar om dit traject uit handen te nemen en zorgt ervoor dat je altijd de keuze hebt uit een pool van gekwalificeerde en gespecialiseerde vak kandidaten. Mail of plaats binnen enkele minuten je vacature en wij gaan direct voor je aan de slag met het zoeken en zeker vinden van de beste match. Maak je wensen kenbaar in een wervende vacatureomschrijving en Xcellentjob doet de rest voor u !

Flexibel inzetbaar of aan jouw organisatie gebonden

Hoe die persoon in jouw organisatie wordt ingezet en gebonden? Daar kun je voor kiezen door middel van onze diensten.

Contact opnemen

Gespecialiseerd voor succes

Door op het juiste moment over het juiste talent te beschikken, helpen we organisaties om succesvol te zijn én te blijven. Daar zetten we ons elke dag voor in, met grote betrokkenheid, een luisterend oor en oog voor de toekomst. Binnen de sectoren: overheid, productie en logistiek, financiële dienstverlening en klant contact centra zijn we hier gespecialiseerd in. Bekijk per specialisme waar onze kracht schuilt en wat je van ons mag verwachten.

Door op het juiste moment over het juiste talent te beschikken, helpen we organisaties om succesvol te zijn én te blijven. Daar zetten we ons elke dag voor in, met grote betrokkenheid, een luisterend oor en oog voor de toekomst. Binnen de sectoren: overheid, productie en logistiek, financiële dienstverlening en klant contact centra zijn we hier gespecialiseerd in. Bekijk per specialisme waar onze kracht schuilt en wat je van ons mag verwachten.

 • NEN Gecertificeerd
 • VCU Gecertificeerd
 • VCA Gecertificeerd
 • NBBU Gecertificeerd
 • SNA Gecertificeerd

Bouw Personeel nodig?

Wij zoeken en vinden gemotiveerde kandidaten die aan de slag willen om praktijkervaring op te doen. Het zijn niet de jongens die de stenen sjouwen, het zijn echt gemotiveerde ‘mee werkers’ die leren van jouw specialisten. Na een x aantal uren of na een afgesproken periode zijn de Xcellentjobbies over te nemen. Zo behoud jij de kennis en knowhow van jouw bedrijf binnen.

Geen tijd voor een strenge selectie? Wij leveren gemotiveerde medewerkers die staan te springen om aan de slag te gaan.

Zoeken, vinden, verbinden

Daar zijn wij ijzersterk in. Onze ervaren accountspecialisten zetten alles op alles voor de beste match. Daarvoor investeren zij de tijd en moeite die nodig is. Onze zoektocht naar goed personeel beperkt zich niet tot van achter het bureau. Wij gaan eropuit om talent te ontdekken. Want bij Xcellentjob maakt niet de computer de match, maar onze mensen.

Wij kennen onze mensen

De kandidaten met wie wij je in contact brengen, kennen we door en door. Niet zelden hebben we al jaren contact met deze vakspecialisten, vanaf hun allereerste opdrachtgever. Wij kennen het verhaal achter de kandidaat, wat hij kan en hoe hij werkt. Net zo goed willen we alles van jou en jouw bedrijf weten. Naar wie je zoekt en wat jij belangrijk vindt in een medewerker. Daarom maken wij altijd persoonlijk kennis. Niet met uitgebreide verhalen en presentaties, maar gewoon: in een verhelderend gesprek. Onze accountspecialisten voelen zich in de wereld van de bouw thuis als in hun eigen huis. En begrijpen dus precies waarover je spreekt.

Wij zorgen voor een kloppend contract

Of je nu een uitzendkracht aanneemt of een werknemer inhuurt op detacheringsbasis of als zelfstandige: Xcellentjob regelt een contract dat aansluit bij jouw wensen. En zorgt ervoor dat alles volgens de regels gaat. Steeds vaker werken goed vakmensen als zzp’er. Laat je ons hierin bemiddelen? Dan ben je ervan verzekerd dat het in overeenstemming met de wet gebeurt en jij als opdrachtgever geen risico loopt.

Deskundige en betrouwbare partner

Natuurlijk kan je van onze vakkundigheid op aan. Wij hebben jarenlange ervaring in het koppelen van vakmensen aan bedrijven in de bouw. Dat maakt ons tot dé arbeidsspecialist in bouwend Nederland. Vanzelfsprekend voldoet Xcellentjob aan alle eisen die gelden in de uitzendbranche en beschikken wij over de juiste certificaten.

Wat bieden wij?
 • Met onze kennis en expertise maken wij de beste match.
 • Een vaste of tijdelijke aanstelling voor een bouwproject of bouwbedrijf
 • Gemotiveerde medewerkers die staan te springen om aan de slag te gaan in de bouwsector
 • Al onze mensen zijn VCA gecertificeerd
 • Een goede en uitgebreide selectie, zodat we een gemotiveerde jobbies kunnen leveren.

Zorg Personeel nodig?

Binnen de VVT-tak zijn wij sterk vertegenwoordigd en kunnen wij voorzien in de functies: helpenden (plus), verzorgenden IG (met EVV), verpleegkundigen niveau 4 & 5 en wijkverpleegkundigen.

Detachering

Het personeel bij ons in vaste dienst, oproepkrachten en zzp’ers is inzetbaar voor langere en korte periodes. Detacheren is al mogelijk vanaf vier weken. Door de inzet van ervaren medewerkers streven wij ernaar om u te allen tijde continuïteit te bieden. We detacheren ook internationaal.

Losse diensten

Dankzij ons grote bestand aan vaste medewerkers, oproepkrachten en zzp’ers biedt Xcellentjob voor iedere flexibele aanvraag een oplossing. Xcellentjob levert zorgmedewerkers op ieder niveau van een helpende tot en met een medisch specialist.

Werving & selectie

Werving & Selectie betekent dat Xcellentjob een kandidaat bemiddelt om bij u in dienst te treden. De kandidaat krijgt in dit geval direct een dienstverband bij u, de opdrachtgever. Dit is niet alleen mogelijk in Nederland, maar ook in het buitenland.

Xcellentjob is hét bemiddelingsbureau voor thuiszorg. Xcellentjob heeft zin in zorg!

Xcellentjob richt zich op zelfstandige zorgverleners in de Verpleeghuizen, Verzorgingstehuizen en de Thuiszorgorganisaties (VVT). Om de kwaliteit van onze ZZP’ers te garanderen, richten wij ons alleen op KIWA gecertificeerde ZZP’ers. We hebben zorgvragen voor zorgniveau 2 t/m 5.

Wij weten wat de ZZP’er belangrijk vindt: Geen bemiddeling of abonnementskosten, goede, transparante tarieven en natuurlijk de leukste opdrachten bij jou in de buurt!

Het aantal ZZP’ers in de zorg is een trend die de laatste jaren enorm is gestegen. Ook is de vraag naar deze ZZP’ers in zorginstellingen hoog. Daarnaast is iedereen tegenwoordig online te vinden. Met een hart voor de zorg heeft Xcellentjob dit samen gebracht Xcellentjob.

Werken wanneer jou dat uitkomt, bij de zorgvragen die jou aanspreken? Dan zit je bij Xcellentjob goed. Wij plaatsen onze zorgvragen online in je persoonlijke dashboard. Hiermee ben je 24/7 op de hoogte van de leukste zorgvragen bij jou in de buurt.

Transport Personeel nodig?

JOUW VERLENGSTUK VOOR DE BESTE WERVING

Voor kandidaten zoeken wij altijd de best passende chauffeur vacatures bij mooie bedrijven. We noemen dat: het betere werk. Jouw vacatures promoten wij via ons innovatieve wervingssysteem en zorgen voor voldoende aanwas van sollicitanten.

Wij zijn eigenlijk een verlengstuk van je eigen afdeling personeelszaken. Daardoor zorgen we voor een echte boost van het aantal sollicitanten op je vacatures en vullen we openstaande vacatures snel.

Door Middel van het formulier meld je eenvoudig je vacature(s) aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vacature-intake

Sales Personeel nodig?

Heb je behoefte aan de juiste sales medewerker, maar beschik je niet over de kennis, tijd en resources om de juiste sales specialist aan je te binden? Wij wel! Als sales recruitment consultant hebben wij alles in huis om de perfecte match tot stand te brengen. We beschikken over een groot netwerk aan sales professionals, maar leiden ook zelf sales talent op.

Xcellentjob bemiddelt absolute kwaliteitskandidaten op gebied van sales en marketing, zowel op basis van werving & selectie als detachering. Xcellentjob werkt zowel voor organisaties die in de Nederlandse markt opereren als voor internationaal opererende organisaties. Xcellentjob weet hoe uw kandidaten zich oriënteren en waar zij te vinden zijn. Bovendien weet Xcellentjob wat uw kandidaten beweegt in hun carrière, zodat daar perfect op ingespeeld kan worden. Zo worden de juiste kandidaten niet alleen snel gevonden, maar worden ze ook vakkundig gekwalificeerd en overtuigd om voor uw organisatie te kiezen.

Focus en expertise

Xcellentjob onderscheidt zich onder andere door focus en expertise. Xcellentjob richt zich ook op sales en marketing professionals en heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen deze doelgroep. De medewerkers van Xcellentjob hebben zelf een jarenlange ervaring in sales en marketing functies en hebben vele honderden professionals geworven. Zij weten derhalve goed wat er speelt in deze functiegebieden en kunnen als geen ander de beste kandidaten werven en kwalificeren.

Horeca Personeel nodig?

Goede horeca medewerkers zorgen ervoor dat je gasten terug komen. Ze zijn vaak een doorslaggevende factor in een positieve of negatieve gastervaring. Hoe gastvrijer en deskundiger de medewerkers, hoe groter de kans dat je gasten tevreden hun dag weer voortzetten. En terugkomen! Daarom stellen we bij Xcellentjob hoge eisen aan onze horeca medewerkers. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en de meeste efficiency. Want dat wil jij toch ook?

Gastvrije en flexibele medewerkers
Onze Xcellentjob’ers beschikken over alle benodigde vaardigheden om te werken in de horeca. Vaak hebben ze veel ervaring opgedaan op evenementen, congressen, premium partijen en in traditionele restaurants. Stuk voor stuk houden ze van het vak en de branche. Ze weten als geen ander hoe ze het hun gasten naar hun zin moeten maken. Onze horeca medewerkers zijn zeer gastvrij en flexibel. Bij Xcellentjob zijn we van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat beschikbaar waardoor we snel kunnen schakelen. Heb je morgen opeens tien medewerkers nodig in plaats van vijf? Geen probleem! Wij regelen het.

Training en ontwikkeling
Gemotiveerde medewerkers moet je niet stil laten zitten. En daarom doen we er alles aan om ze uit te dagen nóg beter te worden in wat ze doen. Met behulp van diverse horeca trainingen brengen we ze theorie en praktijkervaring bij. Bij veel van deze trainingen krijgen onze medewerkers veel input wat betreft de onderwerpen. Zo maken we het altijd relevant en leuk!

Jij wilt toch ook de beste horeca medewerkers?
Kun je bovenstaande vraag volmondig met ‘ja!’ beantwoorden? Dan helpen we je heel graag verder! Onze poule van medewerkers staat te springen om jouw gasten de ochtend, middag of avond van hun leven te bezorgen. Vul snel het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

XCELLENTJOB UITZENDBUREAU

De ultieme matchmaker.

Met de oprichting in 2018 startte Xcellentjob zoals we haar vandaag de dag kennen. Opgericht uit een passie voor arbeidsbemiddeling, een hoge dosis ondernemerschap en met de ambitie een toonaangevende uitzendorganisatie te worden, tot stand gekomen door ambitieuze ondernemers, gemotiveerde medewerkers en strategische plaatsingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de tientallen mensen die dagelijks via Xcellentjob aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Xcellentjob is al 4 jaar bezig met het inzetten van kwalitatief personeel in de Sales, productie, Transport, Magazijn & Logistiek, Bouw, Zorg en Horeca. Xcellentjob weet telkens weer met succes vacatures in te vullen.

Door onze uitstekende relatie met onze opdrachtgevers weten wij precies waar zij naar op zoek zijn. Xcellentjob onderscheidt zich van de algemene uitzendbureaus, door ons persoonlijk contact en het op maat bemiddelen tussen werkgever en werknemer. We stellen altijd een kandidaat voor met de juiste kennis en ervaring, Je kunt ze dus vrijwel direct inzetten. Dat scheelt weer een hoop inwerktijd.

Wij geloven dat succes niet vanzelf komt. Xcellentjob’ers werken hard en geven net dat beetje meer. Wij zijn betrokken met elkaar, onze uitzendkrachten en onze klanten, wat resulteert in een waardevolle en langdurige relatie.

Wij ontzorgen jou door het gehele voortraject op te pakken waarna jij de uitzendkracht kan inzetten en de productie van je organisatie door blijft lopen.

Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het geeft inkomen en maakt persoonlijke doelen waar. Werk is ook veel in beweging. Het vraagt vandaag andere dingen van ons dan gister. Zeker nu grote trends als digitalisering en globalisering de wereld van werk veranderen.

Door als werkgever te investeren in de duurzame inzetbaarheid blijven je medewerkers betrokken, gemotiveerd en van waarde voor je organisatie. Vandaag, morgen en alle dagen die volgen. Zo zijn niet alleen je mensen, maar is ook je team, afdeling en organisatie voorbereid op de toekomst.

Wij zijn deskundig. Wij kennen onze klanten, hun bedrijven, onze kandidaten en onze activiteiten. in onze bedrijfstak zijn het vaak de details die ertoe doen

 1. Wijkennenenhoudenonsaandewettenwaaraanonzebedrijfsvoeringonderworpenis, alle internationale mensenrechtenprincipes en de interne beleidsregels en procedures van Xcellentjob
 2. Wijkennenenhoudenonsaandemededingings-enantikartelwetten
 3. Wijkennenenhoudenonsaandewettenoverhandelmetvoorkennisenmarktmisbruik

  met betrekking tot de aandelen of effecten van Xcellentjob

 4. Wijzorgenervoordatonzedocumenten(inclusiefdedocumentenmetpersoonlijke

  informatie) in overeenstemming met de wet opgesteld, gebruikt, opgeslagen en vernietigd worden.

Samen werken is succes !

IK ZOEK PERSONEEL ! Onze kandidaten

Neem contact met ons op


VESTIGINGEN:


AMSTERDAM
Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam
085 060 0377
Amsterdam@xcellentjob.nl

ALMERE
Mandela Plein 1
1314 CG Almere
085 060 0377
Almere@xcellentjob.nl

ZWOLLE
Grote Vaart 293 A
8041 BL, Zwolle
085 060 0377
Zwolle@xcellentjob.nl

EINDHOVEN
Kennedyplein 200
5611 ZT Eindhoven
085 060 0377
Eindhoven@xcellentjob.nl

ARNHEM
Nieuwe Stationsstraat 20
6811 KS Arnhem
085 060 0377
Arnhem@xcellentjob.nlUTRECHT
Saint Jacobsstraat 123
3511 BP, Utrecht
085 060 0377
Utrecht@xcellentjob.nl

GRONINGEN
Paterswoldseweg 806
9728 BM, Groningen
085 060 0377
Groningen@xcellentjob.nl

APELDOORN
Het Rietveld 55A
7321 CT Apeldoorn
085 060 0377
Apeldoorn@xcellentjob.nl

ROTTERDAM
Weena-Zuid 130
3012 NC Rotterdam
085 060 0377
Rotterdam@xcellentjob.nl

DEN HAAG
Coenstraat 7
2595 WP Den Haag
085 060 0377
Denhaag@xcellentjob.nlKvK: 87509644
BTW: NL86 431 4334 B01

Ma t/m Vr van 09:00 tot 17:00 info@xcellentjob.nl