Tarieven

 

Wil u weten wat de kosten zijn van onze hr-diensten? We leggen je graag uit welke tarieven je per dienstverlening betaald zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Uitzenden

Uitzenden is een goede optie als je snel wilt reageren op pieken en dalen binnen jouw organisatie of tijdelijk vervanging zoekt. Het tarief voor een uitzendkracht is per project en medewerker verschillend. Het tarief wordt vastgesteld als het uurloon en de opdracht details bekend zijn. Alle kosten zijn verwerkt in een omrekenfactor.Voorbeeld berekening:

  • uitzendkracht krijgt een bruto uurloon: € 11,-
  • de omrekenfactor is: 2,5
  • kosten die je betaalt voor de uitzendkracht is 11 x 2,5 = € 27,50 per gewerkt uur, exclusief btw.

lees meer over de kosten van een uitzendkracht >

Detacheren

Zoek je extra versterking voor langere tijd, maar wil je wel flexibel blijven? Dan kun je personeel via detachering inhuren. De kosten die jij betaald als werkgever worden uitgedrukt in een omrekenfactor. De hoogte van de omrekenfactor verschilt per vacature.  Je betaald pas als je de medewerker hebt aangenomen. De kosten zijn altijd het minimum aantal uur zoals vermeld in het contract en elk gewerkt uur dat hierboven op komt.Voorbeeld berekening:

  • medewerker krijgt een bruto uurloon: € 15
  • de omrekenfactor is: 3
  • kosten die je betaalt voor de medewerker is 15 x 3 = € 45 per gewerkt uur, exclusief btw.

Werving en selectie

De kosten van werving en selectie worden uitgedrukt in een eenmalige fee. Het percentage is per contract verschillend omdat de fee berekend wordt aan de hand van het fulltime jaarsalaris inclusief vakantiegeld.
Je betaald de fee pas als je iemand hebt aangenomen.Als je voor jezelf een inschatting wil maken van de kosten voor het werven van een nieuwe medewerker: ga ervanuit dat de kosten gemiddeld rond de 25% liggen van het fulltime, bruto jaarsalaris van de functie die je zoekt.Benieuwd wat de fee is voor jouw vacature? Neem dan gewoon contact op met ons op.